Αρχική Σελίδα

Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd.

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας Κόλλα συνθετικού λάστιχου για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Κόλλα συνθετικού λάστιχου για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now

Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd.

1 2 3
Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd. Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd. Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd.
Κτίριο γραφείων Αίθουσα Συσκέψεων περιοχή εργασίας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Σε όλο τον κόσμο
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η Co. ανάπτυξης τεχνολογίας του Πεκίνου YANXA, ΕΠΕ (εφεξής καλούμενο YANXA) είναι ένας από τους αυξανόμενους προμηθευτές στον τομέα των χημικών ουσιών ειδικότητας και των πρώτων υλών στην Κίνα.

 

Το ενώνοντας χέρι με μερικά ερευνητικά κέντρα και εργοστάσια στην Κίνα, YANXA στοχεύει στην παροχή σε σας τις χημικές ουσίες ειδικότητας και τις πρώτες ύλες με την ανώτερη ποιότητα για την ανταγωνιστικότερη και λογική τιμή στην αγορά.

 

Αυτή τη στιγμή, κάτω από την κατηγορία perchlorate, τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν τις διάφορες προδιαγραφές perchlorate καλίου, perchlorate αμμωνίου, perchlorate κ.λπ. νατρίου για διαφορετικούς λόγους.

 

Εκτεινόμενο από perchlorate, YANXA είναι σε θέση τις λειτουργικές πρόσθετες ουσίες, τα υλικά θερμικής μόνωσης, τα εξωτερικά θερμικά υλικά προστασίας, τις κόλλες, aramid την ίνα κ.λπ. για τις διάφορες εφαρμογές.

 

Στηργμένος στη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους συνέταιρους μας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, YANXA είναι τώρα περαιτέρω περιλαμβάνοντας την επιχείρηση που καλύπτει τη διαβούλευση και που εμπορεύεται τις χημικές ουσίες ειδικότητας, την πρώτη ύλη, και τους εξοπλισμούς που χρησιμοποιούνται στον ειδικό τομέα.

 

Στο μεταξύ, YANXA επιταχύνει το ρυθμό της εισαγωγής και της μεταφοράς τεχνολογίας με την υποστήριξη των διάσημων επιχειρήσεων και των ερευνητικών κέντρων στην Κίνα και στο εξωτερικό για τη νέα και μεταβαλλόμενη ζήτηση στην αγορά.

 

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τις επιχειρήσεις και τα άτομα σε όλο τον κόσμο στον τομέα των χημικών ουσιών ειδικότητας και των πρώτων υλών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing YANXA Technology Development Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Simon Yi

Τηλ.:: 86-10-69479030

Φαξ: 86--4008266163-04917

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)